Justin Bieberin ja Lil Waynen kuulusteluvideot yhdistettiin – hulvaton tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinien oma suosikki-idoli Justin Bieber esiintyi taannoin röyhkeänä Miamissa järjestetyssä kuulustelutilaisuudessa. Hänen käytöstään on verrattu kovan luokan räppäreihin, jotka ovat viihdelehtien mukaan osanneet käyttäytyä aikuisemmin haastavassa tilanteessa, vaikka olisivat tulleet suoraan ghettotaisteluista kuulusteluihin.

Splash
Splash

Nyt Justin Bieberin kuulusteluvideo on yhdistetty Lil Waynen poliisikuulusteluista kuvattuun pätkään. Lopputuloksena on nerokas mash up, joka pistää julkkikset toisiaan vastaan. Bieber on vähintään yhtä kovapintainen kuin Young Moneyn räppärilegenda.

Eipä ihme, sillä kanadalaispoppari näyttää tekevän paraikaa kenen tahansa aivonystyröitä vihlovaa siirtymää poplaulajasta räppäriksi. Hän vaihtoi äskettäin Instagram-nimensä bizzleksi, joka viittaa alkavaan räppiuraan. Nimi on kylläkin jo vaihdettu sivustolla takaisin Justin Bieberiin – epäilemättä miehen tiimin puolesta. Tähti on jo ehtinyt esitellä rap-taitojaan muun muassa Maejor Alin Lolly-kappaleella.