Justin Bieber jätti Los Angelesin – myi biletalonsa supertähdelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Justin Bieber muutti hiljattain Atlantaan vuokralle jättääkseen Los Angelesin kohujen täyttämän elämän taakseen. Nyt hän on vaihtanut paikkakuntaa pysyvästi. Bieber asuu on nyt myynyt Calabasasissa sijaitsevan ökykartanonsa Khloe Kardashianille.

Mies on myynyt myös pienen maapläntin tonttinsa vierestä, joten hän ei ole enää virallisesti losangelesilainen. Parikymppinen poppari vuokraa parhaillaan isoa omakotitaloa Atlantassa, mutta etsii sopivaa taloa ostettavakseen. TMZ.comin mukaan hän saattaa kuitenkin myöhemmin palata Etelä-Kaliforniaan.

Popparin taustajoukoista on kuiskittu, että 20 vuotta täyttänyt Justin viettäisi nykyään kaiken aikansa kodin musiikkistudiolla kannabista poltellen. Äskettäin yli-innokas fani Qianying Zhao löydettiin nukkumasta yhdestä Justin Bieberin vuokra-asunnon sängystä. Belieber oli löytänyt Atlantan kartanosta yhden avonaisen oven ja rohkea neitokainen päätti yksinkertaisesti vain kävellä sisään taloon. Poppari vuokrasi rakennuksen rap-moguli Dallas Austinilta kolmeksi kuukaudeksi.