Marian äiti paljasti poistetut rintansa – Maria meikittömät kasvonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamourmalli Maria Fowler nousi suuren yleisön tietoisuuteen TOWIE-sarjasta, joka on suuressa suosiossa etenkin saarivaltion sisällä. Tähti on sittemmin ollut otsikoissa myös synkempien uutisten merkeissä yritettyään itsemurhaa. Hän kuitenkin toipui tapauksesta.

Marialla on ollut viime aikoina huolta myös muuten kuin oman mielenterveytensä takia. Hänen äitinsä joutui nimittäin leikkaukseen, jossa hänen rintansa poistettiin. Leikkauksen jälkeen itsevarma äiti julkaisi verkossa kuvan rinnoistaan, tai siitä missä rinnat aiemmin olivat. Äitinsä rohkeuden ansiosta Maria puolestaan poseerasi meikittömänä Instagram-kuvassaan.

27-vuotias Maria Fowler on nykyisin taas hyvässä kunnossa ja jakaa ahkerasti kuvamateriaalia itsestään sosiaalisessa mediassa. Maria esiintyi The Only Way Is Essex -sarjassa vuosina 2010 – 2011. Neitokainen pelästytti viime vuonna monet faninsa, kun otti yliannostuksen lääkkeitä masennuksen takia. Hänet saatiin kuitenkin hoitoon tarpeeksi ajoissa.