Musiikkiuran lopettanut Justin Bieber studiossa: ”Tämä ei ole työtä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen poptähti Justin Bieber täytti äskettäin 20 vuotta. Sitä ennen miljoonia tienannut julkkis kertoi faneilleen lopettavansa uransa toistaiseksi ja vetäytyvänsä eläkkeelle. Mies oli omasta mielestään kokennut 19 vuoden ikään enemmän kuin tarpeeksi.

Justinin fanit valmistautuivat oletettavasti ilmoituksen jälkeen siihen, ettei uutta musiikkia kuultaisi lähiaikoina. Mutta mitä ihmettä? Atlantaan muuttanut tähti ei kuuleman mukaan muuta teekään kuin viettää aikaansa kotinsa studiolla. Lopettanut tai ei, sekään ei estä Bieberiä tekemästä musiikkia, koska ”Se ei ole työtä”.

Justin Drew Bieber on tämän hetken suosituin poptähti koko maailmassa. Tällainen asema tekisi kenestä tahansa hieman erikoisen – ja tähti ei ole pystynyt välttämään päihteiden käyttöä valitsemallaan alalla. Aika näyttää, miten popparin elämä muuttuu, kun hänelle tulee ikävuosia lisää. Tällä hetkellä rattijuopumus, huumeet ja strippareiden kanssa bilettäminen eivät ainakaan anna positiivista kuvaa Bieberin tulevaisuudesta.