Kanye West teki vallankaappauksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianin klaania on luotsannut rautaisella otteellaan jo vuosia eteenpäin perheenäiti Kris Jenner. Kuten missä tahansa valtakunnassa, myös julkkisperheessä valta on vaihtumassa. Räppäri Kanye West on nimittäin ottanut nyt tulevan vaimonsa Kim Kardashianin uran omiin käsiinsä.

Sen lisäksi, että rap-tähti päättää parin tulevien häiden yksityiskohdista, hän myös suunnnittelee tarkasti lapsensa äidin jokaisen askeleen tämän bisneskuvioissa. Kanye haluaa ratkaisuillaan saada ihmiset kunnioittamaan Kim Kardashiania ja ottamaan kurvittaren vakavasti. Mies teki samoin omaa rap-uraa lanseeratessaan.

– Kanye on nyt kokonaan vastuussa Kimin urasta. Hänen suunnitelmansa eivät anna tilaa Krisin kontrollille. Westin ansiosta Kim on vähentänyt lehtikuvauksia ja medianäyttäytymisiä huomattavasti. Se on täysin vastaan Krisin suunnitelmaa olla niin näkyvillä kuin mahdollista, kommentoi lähipiirin lähde Radar Online -lehdelle.

Kanye West on rohkaissut Kimiä lanseeraamaan lastenvaatemalliston. Hänen vallankaappauksensa epäillään syövän pitkällä aikavälillä räppärin ja anoppi Kris Jennerin välejä. Pari on aiemminkin ollut nokat vastakkain kameroiden ulkopuolella. West kyllästyi äskettäin asumaan Jennerien kotona kihlattunsa ja North-vauvan kanssa, kun parin oma koti on remontoitavana.