10 Kanye Westin koomisinta kommenttia Kimistä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Narsistiksi väitetty Kanye West on yhden miehen ylistyskuoro, mitä tulee hänen omiin saavutuksiinsa. Räppärillä riittää mielipiteitä asiasta kuin asiasta, ja hän on vuosien saatossa kommentoinut julkisuudessa myös tulevaa vaimoaan Kim Kardashiania. Your Tango -sivusto keräsi yhteen kymmenen koomisinta lausuntoa.

1. ”Kaikki parturit, vaatesuunnittelijat, arkkitehdit, kulmakaupat, Wall Street, joka puolella maailmaa: Käyttäydytte kuin tässä ei olisi maailman kaikkien aikojen kaunein nainen. Tarkoitan, koko ihmiskunnan olemassaolon aikana – ihmiskunnan top 10.”

2. ”Tuntuu siltä, että rakkaustarinamme on kuin ikiaikainen tarina. Kun menimme yhteen, se oli kuin Romeosta ja Juliasta, jossa hän oli realitytähti ja minä räppäri.”

3. ”Kim on Marilyn Monroe, tiedätte sen. Hän oli ristiriitainen. Kim on ristiriitainen.”

4. ”Hän on maailman kiehtovin nainen juuri nyt. Barbara Walters soittaa hänelle joka päivä. Michelle Obama ei voi laittaa Instagramiin kuvaan, jonka minun tyttöni julkaisi äskettäin.”

5. ”Mielestäni minun kanssani oleva tyttö on kuin supersankarikumppanini. Saimme jutun ilmaan ja nyt vain lennämme yhdessä.”

6. ”Rakastin häntä ensimmäisestä päivästä lähtien, kun näin hänet. Sanoin tämän Boundissa. Näin hänestä ja Paris Hiltonista Australiassa otettuja kuvia, ja menin Don. C:n luo ja kyselin häneltä Kim Kardashianista.”

7. ”Oli aikoja, jolloin en ollut Kimin kanssa, ja halusin olla hänen kanssaan niin paljon, että ajattelin urheilun aloittamista.”

8. ”Kim Kardashianin pitäisi saada tähti Hollywoodin Walk of Fame -kadulle. Kaikki ovat niin vanhanaikaisia ja ajastaan jäljessä.”

9. ”Kim on kuin fantasia, piste. Hän on unelmien tyttö. Ja mielestäni unelmien tytön kuuluisi elää unelmien maailmassa.”

10. ”On kiinnostavaa, että olemme erilaisten asioiden edelläkävijöitä samanaikaisesti. On rotukysymys, megajulkisuus ja megataiteellisuus. Siinä on Vogue ja realityohjelma -yhdistelmä. Paljon rajoja rikotaan vuonna 2014.”