Ellen Page sai homovastaisen viestin pastorilta – sivalsi takaisin!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Ellen Page tuli äskettäin ulos kaapista ja myönsi lesboutensa julkisesti. Tämän jälkeen hän on saanut viestejä homovastaiselta pastorilta, joka kirjoitti neitokaiselle, että homous on jokaisen oma valinta – ei luontainen tila. Ellen päätti vastata Twitterissä.

Hän kirjoitti, ettei lesbous ole uskomus. Näyttelijätär paljasti, että tahtoi paljon mieluummin naisen käsivarret ympärilleen kuin että Jumala ottaisi hänet hoivaansa.

27-vuotias Ellen Page tullaan näkemään seuraavaksi X-Men: Days of Future Past -elokuvassa. Hän on aiemmin tähdittänyt elokuvia X-Men: Viimeinen kohtaaminen, Juno, Kivienkeli, Peacock, Inception, Super ja To Rome with Love. Tähti on kotoisin Kanadasta, Nova Scotian Halifaxista.