Nainen muuntautui Marge Simpsoniksi – odottamattoman aito tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teemabileet ja naamiaiset ovat hauska tapa kerätä ystävät yhteen ja viettää iltaa naamiaisasuihin pukeutuneena. Teemoja voi olla monia, kuten supersankarit, eläimet tai vaikkapa jokin tietty väri. Nyt esittelemme Simpsonit-teemaan sopivan Margen asun loihtimisen.

YouTube
YouTube

Kuten tiedetty, on Simpsonien Margella sininen suuri kampaus, mekko ja punaiset helmet. Tämä ei kuitenkaan riitä tekemään asua valmiiksi, vaan nyt Alexander Khokhlov näyttää videollaan, kuinka tehdään täydellinen Marge-asu. Vaikka esimerkkivideolla äiti-Simpsonin hiukset tehdään kukista, voi ne tosielämässä korvata vaikka vanupalloilla.

Margen maskeerauksen on tehnyt Veronica Ershova ja hiukset Mikhail Kravchenko. Marge Simpson nousi taannoin otsikoihin poseerattuaan alastomana Playboy-lehdessä. Simpsonit ovat toimineet monien muiden animaatiosarjojen innoittajina, ja suosion vanavedessä ovat syntyneet muun muassa South Park, Family Guy, Futurama ja Kukkulan kuningas.