Neitsyyslupaus uudelle tasolle – isät ja tyttäret kokoontuvat neitsyysgaaloissa

Ohhoh! · Stara.fi

Monet nuoret haluavat joko oman vakaumuksensa tai uskontonsa takia pidättäytyä seksin harrastamisesta kunnes ovat naimisissa. Esiaviollinen seksi tuomitaan monissa yhteisöissä, mutta usein vaatimukset kaikuvat kuuroille korville. Nyt Yhdysvalloissa on menty hieman tavallista pidemmälle, kun neitsyyslupaus vietiin uudelle tasolle.





ABC US News | ABC Business News

Yhdysvalloissa leviää parhaillaan nopeasti trendi, jossa jopa 12-vuotiaat lupaavat vanhemmilleen, etteivät harrasta seksiä ennen avioliittoa. Se ei kuitenkaan vielä riitä, sillä myös suudelmat, pusut ja seurustelukumppanit ovat kiellettyjen listalla. Lupauksen pitäminen on melko haasteellista erityisesti lukiossa ja yliopistossa. Merkkinä lupauksesta sormessa kannetaan tietynlaista sormusta.

Samalla järjestetään gaalatilaisuuksia, joissa tytöt lupaavat isilleen seremoniallisesti säästää itseänsä avioliittoon ja isät lupaavat suojella tyttäriään. Colorado Springsin Broadmoor-hotellissa järjestettiin lokakuussa maanlaajuinen gaalailta jo 14. kerran. Tällä kerralla tilaisuus oli kuitenkin suositumpi kuin koskaan. Paikalla oli 60 perheenisää tyttärineen, Nightline-ohjelmassa kerrottiin.