Justin Bieber voitti fanipalkinnon – yleisö buuasi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popin supertähti Justin Bieber sai alkutuntumaa häneen kohdistuvasta vihastaan jo viime keväänä Billboard Music Awards -gaalassa, jossa teinien unelmalaulajalle buuattiin kesken esityksen. Sen jälkeen pojan elo on ollut yhtä ongelmien siivittämää alamäkeä.

Silti belieberit uskovat idoliinsa kuin muuriin ja parikymppinen poppari sai viime yönä järjestetystä Juno Awards -gaalasta kotiin viemiseksi Fan Choice Award -palkinnon. Kyseessä oli miehen neljäs samanlainen pokaali. Kun Bieberin nimi paljastettiin voittajana, oli yleisön reaktio sekalaista ylistyshuutoa ja buuausta, The Hollywood Reporter kirjoittaa. Bieber kiitteli myöhemmin faniensa osoittamaa tukea Twitterissä.

Justin Bieberin suosio on nykyisin hyvin ristiriitaisessa valossa, sillä popmusiikin avulla maailman suosituimmaksi teini-idoliksi noussut nuorukainen siirtynee seuraavaksi vakavalla otteella räpin pariin. Miehen MC-nimi on Bizzle ja hän vaikuttaa nykyään Atlantan hiphop-piireissä.