7-vuotiaalla bodaripojalla uskomaton vartalo – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille opetetaan jo lapsena, että liiallinen painojen nostaminen saattaa vaikuttaa haitallisesti kehitykseen ja pituuskasvuun. Väitteen todenperäisyydestä voidaan olla montaa mieltä, mutta ainakaan erästä seitsemänvuotiasta moinen ei ole haitannut.

Kyseessä on irlantilainen Brandon ”The Beast” Blake, joka on ehtinyt hankkia itselleen aikamoisen näyttävän vartalon. Maailmankuulun kehonrakentajan urasta haaveileva nuori mies on ehkä jo onnistunut saavuttamaan unelmansa, sillä hänen kuvansa leviävät parhaillaan verkossa ympäri maailmaa.

Brandon itse vertaa kuvissaan omaa vartaloaan tunnettujen miestähtien vartaloihin. Pikkumies korostaa, että hän ei ole koskaan nostellut puntteja, vaan saavuttanut tuloksia muilla kuntoilumuodoilla.