Yksinäisyyttä vastaan: Nainen neuloi itselleen poikaystävän

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Joidenkin mielestä yksinäisyys syö hyvinvointia ja sielua. Rakastetun ihmisen läsnäolo tuottaa ihmisissä mielihyvähormoneja ja auttaa siten paremman elämänlaadun saavuttamisessa. Markkinoilla on jo monenlaisia kumppanin korvikkeita aina puhallettavista seksinukeista poikaystävätyynyihin.

Nyt Noortje De Keijzer -niminen taiteilija on neulonut itselleen poikaystävän vastineen. Projekti kulkee nimellä My Knitted Boyfriend. Tekomiehen tehtaileminen lähti liikkeelle ensin vitsinä, mutta muuttui matkan varrella odotettua merkityksellisemmäksi projektiksi, Huffington Post uutisoi.

Taitelijan mukaan neulottu poikaystävä edustaa hyvin aikakauttamme, jossa ihminen kärsii yksinäisyydestä, vaikka onkin jatkuvasti sosiaalisesti tavoitettavissa esimerkiksi älylaitteiden ja tietokonesovellusten avulla. Hänen mukaansa asialle nauraminen antaa aiheelle jo etukäteen hymyilevän lähtökohdan ja saattaa lopulta johtaa onnellisuuteen.