Paulina Gretzky on tyrmäävä bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn tytär Paulina Gretzky on tehnyt menestyksekästä uraa mallina. Kanadalainen nainen on kihloissa ammattigolfaaja Dustin Johnsonin kanssa. Taannoin Paulina poseerasi Maxim-miestenlehden kannessa valkoisessa bikiniasussa, ja muutenkin hän on kunnostautunut mallina.

Varsinaisten mallikuvien lisäksi Paulina Gretzky tunnetaan seksikkäiden kuvien jakamisessa sosiaalisessa mediassa. Instagram-kuvissaan 24-vuotias vaaleaverikkö esittelee nyt näyttävää bikinivartaloaan muun muassa uima-altaan äärellä.

Paulina Gretzky päätti aikoinaan olla menemättä yliopistoon, koska halusi uran viihdebisneksessä. Hän on tehnyt oman Collecting Dust -kappaleen, joka julkaistiin vuonna 2006. Sittemmin neito on pärjännyt paremmin mallina.