Kohuttu realityperhe kasvamassa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni televisiokatsoja on saanut nauttia rasavillin tyttölapsen edesottamuksista TV5-kanavalla esitettävässä Täältä tulee Honey Boo Boo -televisio-ohjelmassa. Lapsimissi Alana Thompsonin ja hänen perheensä elämää seuraava televisiosarja on ollut maailmalla jättimenestys ja se on kerännyt miljoonia katsojia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt epäillään, että Alana on saamassa pikkusisaren. Honey Boo Boon äiti June ”Mama June” Shannon on ollut nimittäin viime päivinä hyvinkin luonteelleen epätyypillinen. Nainen hulluttelee ja käyttäytyy epäilyttävän ystävällisesti. Muu perhe on TLC-televisiokanavan kurkistusvideon perusteella ihmeissään. 33-vuotiaalla Mama Junella on jo neljä lasta ja yksi lapsenlapsi, joten uusi vauva tarkottaisi kuudetta ipanaa huusholliin. Jokaisella Junen tyttärellä on eri isä.

Vaikka Amerikasta annetaan muulle maailmalle yleensä pelkkä Hollywoodin huuruinen mielikuva, on tosiasiassa tavalliset kaduntallaajat hyvin usein juuri Thompsonin perheen kaltaisia. Poikkeuksena on tietysti se, että perheellä sangen suorasukainen ulosanti ja itsevarma asenne. Toisinaan heiltä puuttuvat myös käytöstavat.