Poliisi etsii salaperäistä virtsaajaa – piirtäjän hahmotelma näyttää tutulta…

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poliisien piirtäjiä voidaan pitää taidealan ammattilaisina, sillä heidän on luotava ihmisen kasvoista etsintäkuulutetun näköinen joskus hyvin hatarienkin muistikuvien tai tuntomerkkien perusteella. Nyt Floridan Gainesvillen poliisi etsii Muppetit-hahmon näköistä virtsailijaa.

Poliisi
Poliisi

News4Jax-uutiskanava on julkaissut Floridan Gainesvillen poliisin etsimän henkilön kuvan ja miehen ulkonäkö on saanut monet hymähtelemään naurua pidätellen. Mies on nähty Floridan yliopiston kampuksella nyt muutaman viikon ajan virtsailemasta naisten päälle. Poliisin etsimä henkilö on nimetty mediassa sarjaurinaattoriksi.

Vaikka miehen teko ei kuulosta lainkaan hauskalta, näyttää hän kuvissa marionettinukeistaan kuuluisan The Muppet Show’n hahmolta. Hymynkaretta aiheuttava ulkonäkö on kuin Kermit-sammakon ja sen ystävien sekoitus. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan löytääkö poliisi etsimänsä henkilön.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player