10 piirrettä, joista tunnistat sielunkumppanisi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suloisissa vaaleanpunaisissa unelmissaan jokainen meistä haluaisi löytää unelmiensa kumppanin. Välillä ihana ihminen voi tulla vastaan yllättävässä paketissa. Hän ei ehkä ole se mies- tai naistyyppi, johon olet aiemmin langennut. Sielunkumppanin kanssa yhteys löytyy syvemmältä tasolta – hänen kanssaan olet kotona.

Elite Daily kertoi 10 piirrettä, joista tunnistat löytäneesi tällaisen kultaakin arvokkaamman ihmisen rinnallesi. Kuinka monta piirrettä seuraavista löydät kumppanistasi?

1. Seksuaalinen viehätysvoima. Välillänne on latausta. Kaikki rätisee ja paukkuu – eikä makuuhuoneesta puutu vilskettä ja vilinää. Vetovoima tulee jännittävästä ja mystisestä yhteydestä, joka on vain teidän välillänne.

2. Samankaltaiset kiinnostuksen kohteet ja uskomukset, mutta ei kaikissa asioissa. Katsotte maailmaa yllättävän samankaltaisten silmälasien läpi, mutta ette koe tarvetta olla samaa mieltä koko ajan. Opetatte myös toisianne hyväksymään erilaisia ajatusmalleja.

3. Löydät uudenlaisen tavan katsoa maailmaa. Opitte mielellänne toisiltanne, ja yhdessäolonne täyttää vilkas keskustelun sorina. Kommunikointi on helppoa, eikä kummankaan tarvitse pelätä sanovansa väärin tai hermostuttavansa toisen ajatuksillaan.

4. Hän rakastaa sinua epätäydellisyyksistäsi ja virheistäsi huolimatta. Ette kumpikaan ole täydellisiä. Toinen teistä jättää wc-pöntön istuinosan aina ylös, ja toisella on ongelma kroonisen kiroilemisen kanssa. Sovitte kuitenkin yhteen, koska osaatte nauraa virheillenne.

5. Hän laittaa tarpeesi säännöllisesti omiensa edelle. Kumppanisi on sielunkumppani, koska hän näkee arvosi paremmin kuin moni muu. Hän satsaa sinuun aikaansa ja laittaa hyvinvointisi korkealle tärkeysjärjestyksessään. Hänelle olet kuningatar/kuningas.

6. Hän haluaa antaa sinulle tarvitsemasi huomion. Jos olet ollut niissä suhteissa, joissa toinen tuntuu olevan aina narsistisen uppoutunut omaan elämäänsä ja ongelmiinsa, tässä suhteessa hän todella haluaa tietää, mitä sinulle kuuluu. Hän antaa huomiota sanoin, kuuntelevin korvin ja kosketuksin.

7. Hän haluaa elää elämänsä kanssasi, koska uskoo sen olevan parempaa siten. Kumppanisi on kanssasi läsnä, koska yksikin sekunti ilman seuraasi on ajan haaskausta. Vietätte yhteisiö lomia, juhlapyhiä ja arjen maanantaiaamuja. Kaikki tuntuu arvokkaalta, kun sen saa jakaa.

8. Hän ei halua itsepintaisesti voittaa riitoja, koska suhteen harmonia on hänelle tärkeämpää. Aina ei voi olla samaa mieltä, ja silloin tulee joko keskustelu, väittely tai riita. Mikäli tilanne etenee äärimmilleen, hän ei välttämättä halua vänkyttää vastaan voittamisen takia. Päädytte helpommin kompromissiin, koska suhteen harmonia merkitsee paljon teille molemmille.

9. Haluatte elää samankaltaista elämää. Elämäntyylinne sopivat yhteen kuin vakka ja kansi. Jollekin autuuden ydin on perhe, pieni maatalo, kultainennoutaja ja Volvo. Toiset haluavat urakeskeisempää arkea kattohuoneistossa tai juhlien täyttämää jetset-elämää. Oli valintasi mikä tahansa, kultasi on samanhenkinen. Elämänsuunnitelmanne sopivat yksiin.

10. Hän on lojaali, eikä koskaan hylkäisi sinua. Kun moni muu on voinut kääntää selkänsä haasteiden sattuessa, hän jää. Suhteenne on taistelun arvoinen. Sen takia kannattaa uhrata aikaa ja vaivaa ongelmakohtien selvittämiseen. Kaikki korvautuu, kun kipukohdat saadaan selvitettyä ja molemmat kasvavat ihmisenä. Onhan sielunkumppanisi tullut elämääsi nimenomaan tämän takia.