Justin Bieber -faneille oman laulu – tässäkö uusi kesähitti?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Justin Bieber on maailman kuuluisin ja ihalluin popmuusikko. Hänellä on miljoonia faneja, joita kutsutaan beliebereiksi. Nyt brittipoppari Charlie Jones on julkaissut debyyttisinglensä Belieber For Life, joka on omistettu kanadalaistähden faneille.

Kappaleen musiikkivideolla 14-vuotias laulaja kertoo ihailemastaan neitokaisesta, joka hämmentää Justin Bieber -fanituksellaan. Charlie Jones osoittaa olevansa itsekin videolla varsinainen tuleva sydäntensärkijä. Tarttuvarytminen poppiralli muistuttaa One Direction -yhtyeen energistä poppia. Tuleva kesähitti on syntynyt?

Charlie Jones on kotoisin Lontoosta, ja hän kertoo kotisivuillaan soittaneensa kitaraa kahdeksanvuotiaasta asti. Hänen debyyttisinglensä Belieber For Life julkaistiin viikko sitten. YouTube-sivustolla musiikkivideo on muodostunut hitiksi, ja se on kerännyt jo 162.000 katselukertaa. Nuorukainen työstää parhaillaan esikoisalbumiaan.