Will Ferrellin ja Pharrell Williamsin kasvot yhdistettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nykyään mikään ei ole hauskempaa kuin kasvoihin kohdistuva mash-up -trendi. Taannoin kerroimme kuvasta, jossa Morgan Freemanin ja Macklemoren kasvot yhdistettiin hauskaan kuvamanipulaatioon. Samanlaisia on tehty muun muassa Steve Martinista ja Martin Luther Kingista.

Which Ferrell is Pharrell?

Nyt Imgur-palvelussa julkaistussa photoshoppauksessa nähdään koomikko Will Ferrell ja muusikko Pharrell Williams. Heidän kasvoistaan saa aikaan kaksi erikoista hahmoa, Will Williamsin ja Pharrell Ferrellin. Legendaarista, eikö?

Elite Daily -sivusto teki äskettäin omat kuvamanipulaationsa. Sivuston muokkaamissa koomisissa otoksissa yhdistettiin keskenään Jackie Chanin ja Channing Tatumin kasvot sekä Simon Covellin ja Ellen DeGeneresin kasvot. Lopputulokset ovat peittelemättömän huvittavia.