Kanye West oli jo nuorena lahjakkuus – lapsuuden runo paljastui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kesä lähenee ja Kimin ja Kanyen häät lähestyvät. Äskettäin medioissa kerrottiin yllätysuutinen, jonka mukaan Kardashianin kaasoksi olisi tulossa Jay-Z:n vaimo Beyonce. Tieto on siinä mielessä epäuskottava, että kaunotarkaksikko ei ole tullut keskenään toimeen koko sinä aikana, kun West on seurustellut kurvi-Kimin kanssa.

YouTube
YouTube

Kanye West on charmantti mies, jolla on nykyään kerrostalon kokoinen ego. Miehen nuoruuden video paljastaa, että räppärillä oli jo vuonna 1999 itsevarmat sanasepon elkeet. Siinä nähdään, kun nuori West lukee Martin Luther King Jr.:lle kirjoittamaansa runoa. Paikka on mitä ilmeisimmin joko koulu tai kirkon tila.

West on pitäytynyt uskonnollisissa teemoissa aikuisiällään, ja hän on muun muassa verrannut itseään Jumalaan. Uusin Yeezus-levy on herättänyt paljon huomiota maailmalla. 36-vuotiaan tähden kovimpiin hitteihin lukeutuvat kappaleet Good Life, Touch the Sky, Stronger ja Heartless.