Simpsonit muuttuvat LEGO-hahmoiksi kokonaisen jakson ajaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Simpsonien keltainen perhe on viihdyttänyt vastaanottimien ääressä iltaansa viettäviä televisionkatsojia jo 24 vuoden ajan. Taannoin uutisoimme fanin tekemästä videosta, jossa sarjan alkutunnari oli toteutettu uudelleen LEGO-palikoilla.

Fox
Fox

Simpsonit-sarjassa tullaan näkemään pian kokonaan LEGO-hahmoilla – tai tietokoneanimoiduilla sellaisilla – toteutettu jakso. Entertainment Weekly -lehden mukaan jakso esitetään Yhdysvalloissa Fox-kanavalla 4. toukokuuta. Sarjan tuottaja Matt Selmanin mukaan jakson suunnittelu aloitettiin jo vuonna 2012.

– Mietimme aina upeita visuaalisia asioita, joita voisimme tuoda sarjaan yllättääksemme ihmisiä, sarjan tuottaja Brian Kelley kuvaili Entertainment Weekly -lehdelle.

Simpsonit ovat toimineet monien muiden animaatiosarjojen innoittajina, ja suosion vanavedessä ovat syntyneet muun muassa South Park, Family Guy, Futurama ja Kukkulan kuningas. Keltaisen perheen elämästä kertova Simpsonit on pisimpään televisiossa yhtäjaksoisesti esitetty sitcom-sarja.