Tältä näyttää Simpsonien LEGO-setti – kuin televisiosarjasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Simpsonit on amerikkalainen pisimpään televisiossa ollut sitcom-sarja ja sitä on esitetty 24 vuoden ajan. Kerroimme äskettäin, että LEGO on julkaissut Simpsoneille oman rakennuspalikkasarjansa ja että Simpsoneista nähdään pian kokonainen jakso LEGO-hahmoina.

LEGO
LEGO

Verkossa nähdään nyt video, jossa tämä keltaisen perheen LEGO-setti rakennetaan alusta loppuun. Simpsonit-sarjan LEGO-setti sisältää 2.523 paikkaa, ja mukana tulee kuusi hahmoa: Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie ja keltaisen perheen naapuri Ned Flanders. Simsponien kotitalon ja auton rakentaminen näytetään taidokkaasti time-lapse-videotekniikan avulla.

LEGO on ajan hermolla ja toteuttaa vuosittain suosituimmista elokuvista, sarjakuvista ja televisiosarjoista kokonaisia rakennuspalikkasarjoja. LEGO on luonut omat rakennuspalikkasarjansa muun muassa Star Warsille ja Ninjagolle. Myös Taru sormusten herrasta -hahmot on nähty LEGO-ukkoina.