Kanye Westillä sittenkin huumorintajua – kutsui parodiavideon tekijät häihinsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijät James Franco ja Seth Rogen ovat jo kahteen kertaan irvailleet Kim Kardashianin ja Kanye Westin tempausten kustannuksella. Ensin kaksikko teki parodiaversion Kanye Westin Bound 2 -videosta, ja myöhemmin räppärin ja Kimin kuuluisasta Vogue-lehden hääteemaisesta kansikuvasta.

Kanye West on kuitenkin mitä ilmeisimmin suhtautunut näyttelijöiden vitsailuun terveellä huumorintajulla. James Franco paljasti The View -ohjelman haastattelussa räppärin soittaneen hänelle paljastaakseen, kuinka paljon hän rakasti Bound 2 -videon parodiaversiota. Kanye olisi halunnut näyttelijäkaksikon jopa esittävän sen hänen ja Kim Kardashianin häissä.

– Luulimme, että saisimme kuulla kunniamme, mutta Kanye rakasti videotamme, Franco paljasti ohjelmassa.

– Hän halusi meidän esittävän parodiaversiomme hääpäiväänsä edeltävänä iltana Versaillesissa. Se olisi varmasti ollut upeaa kymmenen sekunnin ajan, kunnes Seth Rogen olisi riisunut paitansa Kardashianien edessä, näyttelijä jatkoi.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat ehkä Yhdysvaltojen rakastetuin ja vihatuin julkkispari. Molemmat tiedetään itsekeskeisinä persoonina, joista tosin räppäri on selkeämmin narsisti, kun taas Kardashian seuraa mielellään vahvemman persoonan ohjausta. Molemmat ovat onnistuneet keräämään omilla tahoillaan suuren omaisuuden, ja heidän yhdistymisensä avioliittoon tekee parista viihdemaailman suuren voimaparin.