Kim Jong-un halusi täydellistä juustoa – lähetti tiiminsä Ranskaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-un on maassaan melkoinen veijari, jolta voi käytännössä odottaa mitä tahansa kansalaisia rajoittavista säädöksistä joukkoteloituksiin. Äskettäin kerroimme johtajan tehneen lain, jonka mukaan hänen kotimaansa miehet joutuvat pitämään samaa hiustyyliä kuin Jong-un.

Nyt Kimillä on juustot mielessään. Nuoruudessaan diktaattori kehitti opiskeluaikojensa aikana addiktion Emmental-juustoon. Jong-unin kokit ovat yrittäneet luoda jotain vastaavaa siinä kuitenkaan onnistumatta. Niinpä pohjoiskorealainen mahtimies päätti lähettää tiiminsä Ranskaan opiskelemaan eurooppalaista keittiötaitoa.

Besanconin kaupungissa kokit tulevat oppimaan tekemään aitoja eurooppalaisia juustoja, eri toten Emmentalia. Kaupungissa sijaitsee arvostettu National Dairy Industry College, jossa diktaattorin kolme kokkia tulevat viettämään useita kuukausia.