Koominen mash up: Harry Potter lauloi Taylor Swiftin hitin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Velhomaailma on todennäköisesti tullut kaikille tutuksi viimeistään siinä vaiheessa, kun brittikirjailija J. K. Rowling julkaisi kuuluisan Harry Potter -nuortenkirjasarjansa. Nyt Taylor Swift on päässyt hauskalla tavalla osaksi Tylypahkan elämää.

YouTube-palvelussa julkaistiin nimittäin mash up -video, jossa Harry Potter -elokuvien hahmojen repliikeistä on nivottu yhteen Swiftin We’re Never Ever Getting Back Together -kappaleen sanoitukset. Ainoastaan todellinen superfani käyttäisi tällaisen videon luomiseen aikaa.

Swiftin kappaleesta on tehty muitakin mash up -versioita. Kyseinen kappale on tehty Hollywood-komistus Jake Gyllenhaalille, jota poppari tapaili jokunen vuosi sitten. Laulu on saanut ideansa siitä tuskasta, jota Taylor Swift koki neitsyytensä menettämisen jälkeen, kun näyttelijä jätti hänet kuin nallin kalliolle sekstailun jälkeen.