Mies lavasti oman kidnappauksensa – äiti ei maksanut lunnaita

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huumeita käyttävät lapset ovat jokaisen vanhemman suru ja murhe. Äiti ja isä eivät useinkaan tiedä, miten toimia, kun lapsi on mennyt pitkälle huumeiden käytön pimeää polkua. Eräs äiti saattoi olla perillä poikansa metkuista.

25-vuotias tennesseeläinen Zachary Logsdon tarvitsi rahaa huumeisiin, joten hän kysyi apua äidiltään. Mies tiesi, ettei vanhempi tulisi antamaan penniäkään jos saisi tietää, että rahat käytetään heroiiniin ja kipulääkkeisiin. Hän keksi siis paremman suunnitelman.

Logsdon sanoi äidilleen tulleensa kidnapatuksi ja tulevansa tapetuksi ilman 200 dollarin lunnaita. Äiti ei uskonut häntä hetkeäkään, koska poika oli yrittänyt samaa temppua aiemmin. Emo päätti antaa opetuksen ja soitti poliisille.

Hän jallitti poikaansa lupaamalla tuoda rahat, mutta tapaamispaikalla olikin äidin sijasta poliisit. Logsdonia syytetään väärästä hälytyksestä ja pidätyksen vastustamisesta. Mies on tällä hetkellä vangittuna 3.500 dollarin takuita vastaan, uutisoi New York Daily News.