Postinjakaja piilotti 45 000 lähetystä äitinsä kellariin: ”Halusi päästä helpommalla”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ammatinkuvan ollessa selvillä on hämmentävää, että uutisiin kulkeutuu niitäkin tarinoita, joissa ihmiset ovat toimineet täysin omaa ammattiaan vastaan. Nyt erään kentuckylaisen postinjakajan on kerrottu piilottaneen toimittamattomia kirjeitä kuolleen äitinsä kellariin.

William Morse ei vienyt kirjeitä, kortteja ja paketteja perille, koska hän halusi päästä jakelureittinsä suhteen helpommalla. Ratkaisu oli postin kätkeminen miehen varmana pitämään paikkaan. Morsen rikos paljastui, kun kellarivaraston omistaja huomasi, että monissa säilöön piilotetuissa kirjeissä oli Yhdysvaltojen postin logo.

Kellarissa oli 45.000 toimittamatonta kirjettä. 34-vuotias Dawson Springsistä kotoisin oleva mies joutui puoleksi vuodeksi vankilaan ja sai puoli vuotta lisää kotivankeutta tekonsa takia. Morsen pitää myös maksaa 15.000 dollaria korvauksia ihmisille, joihin hänen tekonsa on vaikuttanut. Hänen lakimiehensä mukaan rikokseen vaikutti Morsen tuohon aikaan läpikäymä avioero, joka vei voimia ja aikaa, uutisoi USA Today.