Scorpions-rumpali sekoili humalassa Dubaissa – vankilatuomio tulossa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vesa Keskisenkin suosikkiyhtyeisiin kuuluvalla Scorpions-yhtyeellä on takanaan jo yli 40 vuotta kestänyt ura. Bändi ilmoitti muutama vuosi sitten laittavansa pillit pussiin Sting in the Tail -levyn myötä. Kuten usein vuosikymmeniä pystyssä olleiden yhtyeiden tapauksessa, lopettamispäätös jäi varsin lyhytaikaiseksi.

Nyt The Scorpions -yhtyeen rumpali James Kottak on päätynyt otsikoihin kyseenalaisissa merkeissä. Associated Press -uutistoimiston mukaan mies pidätettiin Dubaissa, ja häntä saattaa odottaa kuukauden mittainen vankeustuomio. Syynä on miehen loukkaava käytös paikallisella lentokentällä, missä selvästi humaltunut rumpali solvasi kovaan ääneen islamia ja näytti ihmisille keskisormea. Scorpionsin manageri ei ole toistaiseksi kommentoinut tapausta.

Scorpions on myynyt urallaan yli 78 miljoonaa albumia maailman laajuisesti. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muiden muassa Still Loving You, Wind Of Change, Send Me An Angel ja Rock You Like A Hurricane. Sting In the Tail -levyllä vierailevana laulajana kuultiin suomalaista Tarja Turusta.