Miehellä ällistyttävä addiktio! Haluaa kaikki Speed-elokuvan VHS-kopiot

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Addiktioita on moneen junaan, ja joskus niihin saa pistettyä paljonkin rahaa menemään. Idaholainen Ryan Beitz on elokuvamiehiä, mutta hänellä on varsin yksipuolinen maku. Jos hänen kokoelmaansa on uskominen, on Keanu Reevesin ja Sandra Bullockin tähdittämä vuoden 1994 Speed-trilleri maailman kovin elokuva.

YouTube
YouTube

Beitz väittää omistavansa elämänsä sille, että kerää kaikki maailman Speed-VHS-kasetit. Hänellä on jo 550 kopiota elokuvasta, mutta se ei riitä mihinkään. Mies aloitti muutama vuosi sitten kampanjan, jossa hän matkustaa ympäri maata Speed-elokuvan bussiksi sisustetulla kulkuneuvolla etsimässä uusia VHS-elokuvia.

Ryanin addiktio sai alkunsa vuonna 2006, kun hän osti Speed-elokuvan kuusi VHS-kopiota eräästä kaupasta. Hän saa monia elokuvia lahjoituksina. Beitz kertoi KREM-kanavalle ostaneensa kerran 30 elokuvan kopiota kerralla liikkeestä.