Twilight-vuorosanoista hervoton parodia – näinkin väärin voi kuulla?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twilight on eräs kuuluisimmista teinielokuvasarjoista. Sen rinnalle ovat nousseet esimerkiksi Nälkäpeli ja Divergent – Outolintu -elokuvasarjat. Vampyyreista kertova Twilight on tehnyt kaikista nuorista näyttelijöistään supertähtiä.

Nyt eräällä YouTube-videolla demonstroidaan, mitä koomista Twilight-elokuvan kohtauksissa sanottaisiin, jos näyttelijöiden huulilta satuttaisiin vahingossa lukemaan väärin. Siinä esimerkiksi Taylor Lautnerin näyttelemä Jacob-ihmissusi haluaa Kristen Stewartin Bella-hahmon hakevan itselleen stringit.

Stephenie Meyerin Twilight-kirjasarjasta tehtiin yhteensä viisi elokuvaa. Houkutus, Uusikuu, Epäilys, Aamunkoi ja Aamunkoi osa 2 mukailivat kaikki kirjoitettua romaanisarjaa. Niitä tähdittivät muun muassa Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Ashley Greene, Rachelle LeFevre, Billy Burke, Peter Facinelli, Nikki Reed, Kellan Lutz ja Jackson Rathbone.