Twilight-vuorosanoista hervoton parodia – näinkin väärin voi kuulla?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twilight on eräs kuuluisimmista teinielokuvasarjoista. Sen rinnalle ovat nousseet esimerkiksi Nälkäpeli ja Divergent – Outolintu -elokuvasarjat. Vampyyreista kertova Twilight on tehnyt kaikista nuorista näyttelijöistään supertähtiä.

Nyt eräällä YouTube-videolla demonstroidaan, mitä koomista Twilight-elokuvan kohtauksissa sanottaisiin, jos näyttelijöiden huulilta satuttaisiin vahingossa lukemaan väärin. Siinä esimerkiksi Taylor Lautnerin näyttelemä Jacob-ihmissusi haluaa Kristen Stewartin Bella-hahmon hakevan itselleen stringit.

Stephenie Meyerin Twilight-kirjasarjasta tehtiin yhteensä viisi elokuvaa. Houkutus, Uusikuu, Epäilys, Aamunkoi ja Aamunkoi osa 2 mukailivat kaikki kirjoitettua romaanisarjaa. Niitä tähdittivät muun muassa Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Ashley Greene, Rachelle LeFevre, Billy Burke, Peter Facinelli, Nikki Reed, Kellan Lutz ja Jackson Rathbone.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat