Mikä viettelijätär! Leffakaunottaren etumus kuin piirroselokuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijät Ryan Reynolds ja Blake Lively rakastuivat toisiinsa The Green Lantern -elokuvan kuvauksissa reilu vuosi sitten. Pariskunta on pitänyt yksityiselämänsä piilossa julkisuuden valokeilasta, mutta lopulta myös heidän hääseremoniansa tuli julki.

25-vuotias Blake Lively on nyt kuvattu uskomattoman näyttävänä MET Gala 2014 -tapahtumassa. Paikalla oli lähes koko viihdemaailman kerma, mutta Lively nousi esiin ylivoimaisen näyttävänä viettelijättärenä. Hänen asunsa oli nimittäin illan tyylikkäimpiä ja kuvatuimpia.

Taannoin Blake Lively kertoi, ettei kuntoile lainkaan ja että hän pitää huolta kunnostaan elämällä muuten terveellisesti. Ryan Reynolds on ollut aiemmin naimisissa elokuvatähti Scarlett Johanssonin kanssa. He olivat aviossa kahden vuoden ajan. Blake Livelylle avioliitto on ensimmäinen. Neitokainen seurusteli taannoin Leonardo DiCaprion kanssa, mutta suhde kesti vain muutaman kuukauden ajan. Lively on seurustellut myös Gossip Girl -vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa.