Michelle Lewin keikisteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on vahva ehdokas alkaneen vuoden kuumimpien fitness-kaunotarten kärkijoukkoon. Playboy-lehdessä poseeranneen kaunottaren Instagram-kuvia seuraa lähes 766.000 käyttäjää ja Twitterissä jo yli miljoona käyttäjää.

Nyt Michelle on poseerannut omien Instagram-kuviensa sijaan vaihteeksi myös paparazzeille, kun hän lekotteli Miami Beachillä sijaitsevassa hotellissa. Michelle palvoi aurinkoa pienenpienissä bikineissä ja pulahti välillä veteen vilvoittelemaan.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.