Nainen tahtoi näyttää hyvältä selfiessä – 11 000 euroa kauneusleikkaukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Selfie-omakuva löytyy jo lähes jokaisen Facebookista, ja siitä on olemassa monenlaisia variaatioita. Toiset ottavat kuviaan kavereiden kanssa, jolloin kuvasta tulee groupie. Jotkut kuvaavat taas peilin kautta ja otosta voisi suomalaisittain kutsua sanalla peilie.

YouTube
YouTube

Yksi yhteinen piirre näille kaikille kuitenkin löytyy – lähes jokainen kuva käsitellään kuvasovelluksen filtterin avulla ennen julkaisemista. Ennen kuvan joutui käsittelemään tietokoneella esimerkiksi Photoshopia apuna käyttäen.

Nykyisin kännykän kuvapalveluissa on olemassa filttereitä, joiden avulla kuvan saa muokattua seepiasta vaikkapa mustavalkoiseksi yhdellä napin painalluksella. Nyt Triana Lavey on vienyt kuvien käsittelyn uudelle asteelle. Hän nimittäin tahtoi kasvoilleen ikuisen filtterin.

Nainen käveli kauneuskirurgin luokse ja kertoi, että hänet pitäisi leikata näyttämään parhaalta selfieltä. ABC-uutiskanavan mukaan 38-vuotias maksoi lähes 11.000 euroa siitä, että hän näyttäisi upealta myös valokuvien ulkopuolella, eikä pelkästään kuvakäsittelyn avulla. Naisen kertomusta pohtiessa tulee väkisinkin mieleen, että huomaakohan hänen muutostaan oikeasti kukaan muu kuin hän itse?