Teini heitti uskomattoman 37 metrin syötön – otti itse kopin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Oleellinen osa amerikkalaista jalkapalloa on pelissä käytettävän pallon heittäminen ja vastaanottaminen. Nyt eräs nuorukainen on osoittanut, että hänellä on todella lahjoja tässä amerikkalaisten rakastamassa suosikkilajissa.

Gary Hines -niminen nuorukainen on nimittäin onnistunut heittämään näyttävän, 37 metriä pitkän syötön – ja ottamaan sen myös itse kiinni. Vaikuttava heitto tallentui katsojien onneksi videolle. Tapahtuma julkaistiin miehen omalla Vine-tilillä.

Videolla nähdään, kuinka nuorukainen heittää pallon voimalla ilmaan. Tämän jälkeen urheilija pinkaisee hurjalla vauhdilla amerikkalaisen jalkapallon perään. Hinesin suoritus on sittemmin saanut laajalti kehuja eri verkkosivuilla, ja se on noussut Vine-videopalvelun katsotuimpien videoiden joukkoon.