Leffatrailerista valtava nettihitti – katso itse miksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

John Greenin The Fault in Our Stars -kirjaan perustuva Tähtiin kirjoitettu virhe -niminen elokuva saa Suomen ensi-iltansa 11. heinäkuuta. Elokuva on saanut paljon huomiota jo ennen julkaisuaan koskettavan aiheensa johdosta. Nyt se on rikkonut merkittävän ennätyksen.

YouTube
YouTube

Syöpään sairastuneista teineistä kertovan elokuvan traileri on nimittäin kohonnut videopalvelu YouTuben tykätyimmäksi traileriksi. Videopätkällä on tällä hetkellä huomattavat 273.043 tykkäystä. Tämä on enemmän kuin millään muulla elokuvatrailerilla palvelun historiassa.

Tähtiin kirjoitettu virhe kiilasi tykkäyksissä poikabändi One Directionista kertovan One Direction: This Is Us -elokuvan trailerin ohitse. Koskettavan uutuuselokuvan traileri ei kuitenkaan ole vielä lähelläkään YouTuben katsotuimman elokuvatrailerin lukuja. Tähtiin kirjoitettu virhe -elokuvan virallista traileria on käyty katsomassa noin 17,2 miljoonaa kertaa, kun taas YouTuben katsotuin traileri, eli Iron Man 3 -elokuvan teaser traileri, on kerännyt huikeat 58,2 miljoonaa katselukertaa.