Huhumylly kiihtyy: Apple ostamassa supersuositun kuulokemerkin?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen tuottaja-muusikko Dr. Dre, eli oikealta nimeltään Andre Romelle Young, tunnetaan muun muassa N.W.A. -ryhmässä ja soolona musiikkiuraa tehneenä miehenä. Rap-artisti on myös erittäin menestynyt liikemies. Nyt Dr. Dren kuulokemerkki on noussut otsikoihin.

Financial Times -lehti uutisoi, että teknologiajätti Apple olisi kiinnostunut muusikon Beats Electronics -yhtiön ostamisesta. Yhtiön suosituimpia ja tunnetuimpia tuotteita ovat rap-artistin nimeä kantavat Beats by Dr. Dre -kuulokkeet. Dr. Dre perusti yhtiön yhdessä menestyneen tuottajan Jimmy Iovinen kanssa vuonna 2008.

Nyt Applen kerrotaan harkitsevan yhtiön ostamista päätähuimaavalla 3,2 miljardin dollarin summalla. Kyseessä olisi isoin summa, jolla Apple ostaisi omistukseensa toisen yhtiön. Teknologiajätti on lähivuosina haalinut omistukseensa muun muassa Nest Labs, Oculus ja WhatsApp -yhtiöt. Applen kerrotaan olevan Beats Electorincsissa erityisen kiinnostunut yrityksen luomasta streaming-palvelusta.