Futistähti teki maalin – hervoton tuuletus

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jalkapallossa, kuten monessa muussakin urheilulajissa, nähdään onnistumisen hetkellä välillä todella antautuneita ja innokkaita tuuletuksia. Joillakin urheilijoilla on jopa niin sanottuja ominaistuuletuksia, joista he tunnetaan.

YouTube
YouTube

Nyt eräs latvialainen jalkapalloilija on tehnyt astetta erikoisemman tuuletuksen. Tilanne sattui Zalgiriksen ja Trakain jalkapallojoukkueiden välisessä ottelussa. Trakain pelaaja Dzmitrijus Koubas tasoitti ottelun tilanteen maalillaan. Tästä innostuneena mies päätti hieman tuulettaa onnistumistaan.

Jalkapalloilija ei kuitenkaan tyytynyt vain huutamaan ilosta kentällä, vaan hän juoksi suoraan katsomoon. Siellä mies taputti itselleen koomisesti. Hauskalle tuuletukselle on käyty naureskelemassa YouTubessa jo lähes miljoona kertaa.