Kate Uptonilla rintavakojen rintavako! Gaala-asu vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvatyttönäkin tunnettua Kate Uptonia päästään pian ihastelemaan myös valkokankaalla. 21-vuotias vaaleaverikkö on mukana hiljattain Suomen ensi-iltansa saaneessa Se toinen nainen -elokuvassa.

Kate Upton on ollut viime viikkoina runsaasti julkisuudessa, mutta nyt hänet on bongattu New Yorkin Carlyle-hotellin edustalta jokseenkin itselleen epätyypillisesti pukeutuneena. Vaaleaveriköllä oli yllään kokonaan mustat, pitsiset vaatteet, jotka paljastivat melko paljon sekä edestä että takaa. Asuvalinnan kaula-aukko kuitenkin piti huolen siitä, että mallikaunottaren tunnetuin puoli noteerattiin tälläkin kertaa.

Mallikaunotar Kate Upton on nuoresta iästään huolimatta nähty lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.