Uniikin ja Diandran musiikkivideo julkaistiin: ”Niin hyvä on”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uniikin kokoelmalevyn ensimmäinen singlelohkaisu ja musiikkivideo Niin Hyvä On julkaistaan tänään. Biisillä vierailee vahvaääninen Diandra, joka on ihastuttanut koko kevään ajan suurta yleisöä Tähdet Tähdet –ohjelmassa. Musiikkivideo kuvattiin Dubaissa huhtikuun lopussa.

YouTube
YouTube

Uniikki valmistelee parhaillaan kuudetta sooloalbumiaan, joka julkaistaan ensi keväänä. Syksyllä julkaistavalle kokoelmalle kerätään yhteen Uniikin kunkin albumin suurimmat hittibiisit ja musiikkivideot. Levylle on vanhojen hittien lisäksi tulossa myös uutta materiaalia.

– Niin Hyvä On -biisin piti tulla jo #kylänmies albumille, mutta oli erittäin hyvä, että biisi tulee ulos vasta nyt, koska ehdimme vielä hioa sitä ja saada sen nyt kesäksi ulos upean videon kanssa, Uniikki kertoo.