DJ Spinny on Suomen uusi DJ-mestari

Viihdeuutiset · Stara.fi

NRJ DJ SM 2014 -voittaja on helsinkiläinen DJ Spinny, eli Miidu Khalifa. DJ Spinny palkittiin Suomen parhaana tiskijukkana nyt toistamiseen. Finaali kisailtiin eilen Tallink Europalla. Viisi mestaruudesta taistellutta finalistia loihtivat upean esityksen. Stara oli paikalla.

– Tuleva vuosi tulee avaamaan edelleen uusia ovia! Saan tehdä sitä mistä digaan ja isommalla hypellä. Mestaruuden uusiminen vaati valvottuja öitä ja kovaa treeniä, mutta halu näyttää uudestaan oli ylitsepääsemätön, DJ Spinny kertoi.

– DJ Spinny ansaitsi jälleen mestaruutensa.Kaikki osa-alueet olivat kohdallaan: esiintyminen, tekninen taituruus ja biisivalinnat. DJ Spinny on todellinen lahja Suomen bilekansalle, kisan tuomari Tomi ”Dosse” Dostinov kommentoi voittajaa.

Tomi Dostinovin lisäksi NRJ DJ SM -kisan tuomaristoon kuuluivat tuottaja-DJ Heikki L, vuoden 2012 NRJ DJ SM -voittaja DJ SAMPL ja tällä hetkellä Suomen kirkkaimpaan DJ-parhaimmistoon lukeutuva DJ Rony Rex. Voittaja saa palkinnoksi 20.000 euron arvoisen radiomainoskampanjan NRJ:llä, oman kiertueen sekä esiintymisiä useilla eri festivaaleilla, DLX Musicin 4.000 euron lahjakortin sekä kansainvälisen keikan Yacht Weekillä.