”Captain America” pidätettiin – lähetteli peniskuvia alaikäiselle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvel-yhtiön omistama Captain America, eli Kapteeni Amerikka, on seikkaillut sarjakuvien sivuilla jo 1940-luvulta lähtien. Taannoin ensi-iltansa sai toinen supersankarin tähdittämä oma elokuva, Captain America: The Return of the First Avenger.

Nyt Captain America on joutunut kyseenalaiseen valoon, vaikkakin kyseessä on vain hahmoa esittävä näyttelijä. Kalifornian Universal Studios -teemapuistossa Captain Americaa esittävä James Wendon Alton pidätettiin säädyttömän materiaalin jakamisesta alaikäelle.

29-vuotias James Wendon tapasi töissään 16-vuotiaan tytön. Hän poseerasi tytön kanssa yhteiskuvassa, ja löysi myöhemmin samaisen kuvan Instagramista. Kaksikko alkoi lähetellä toisilleen viestejä, ja viestittely kulminoitui lopulta siihen, että James lähetti tytölle kuvia peniksestään.

Tultuaan pidätetyksi mies väitti luulleensa tytön vitsailleen tämän kerrottua olevansa vasta 16-vuotias. Miehen mukaan hän ei tiennyt, mitä odotti lähettäessään neitokaiselle kuvia peniksestään. Selittelystä huolimatta alaikäiselle flirttailu peniskuvien muodossa vei tapauksen Captain Americalta hänen työpaikkansa Universal Studios -teemapuistossa.