Huippusuosittu kasaripiirretty saa elokuvaversion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuosina valkokankailla on nähty lukuisia elokuvaversioita 1980-luvun suosituista animaatio- ja lelusarjoista. Transformers ja G.I. Joe -elokuvat ovat olleet kaupallisia menestyksiä, ja tänä vuonna valkokangaskäsittelyn saavat Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat.

G.I. Joen ja Transformers -piirrettyjen tuottajat työstivät myös sota- ja scfi-teemojen sijaan musiikin ja muodin maailmaan sijoittuvaa Jem and the Holograms -animaatiosarjaa, joka tulee myös saamaan oman elokuvaversionsa. Sarjassa seurattiin Jerrica-nimistä nuorta neitoa, jonka salainen identiteetti on laulajatar Jem. Yhtyeensä kanssa Jem valoittaa keikkalavoja ja poikien sydämiä sekä taistelee The Misfits -nimistä kilpailevaa bändiä vastaan.

Sivuhuomautuksena mainittakoon, että sarjan The Misfits -bändillä ei ole mitään tekemistä tosielämän Misfits-punkyhtyeen kanssa. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan Jem and the Holograms -elokuvan pääosien esittäjät on jo valittu, ja kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Nimikkoroolia näyttelee Aubrey Peeples, kun taas hänen yhtyeenään nähdään Stefanie Scott, Aurora Perrineau ja Hayley Kiyoko. Tähdet ovat melko tuntemattomia, mutta näyttävät kauniilta, mikä lienee tämän kaltaisen elokuvan tapauksessa tärkeintä.

Kasaripiirretyn sosiaalisen median aikakaudelle päivittävän elokuvaversion ohjaa Jon M. Chu, joka muistetaan niin ikään animaatio- ja lelusarjaan perustuvasta G.I. Joe: Retaliation -elokuvasta. Tuotannosta vastaavat Paranormal Activity -elokuvia aikaisemmin työstänyt Jason Blum ja Justin Bieberin manageri Scooter Braun.