Miley Cyrus ei suostu mukaan The Voice -ohjelmaan – syynä riita Christina Aguileran kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus on kokenut viime aikoina takaiskuja, sillä hän joutui perumaan esiintymisiään allergiakohtauksen vuoksi. Tiistaina hän kuitenkin palasi esiintymislavoille Lontoossa. Neitokaisen tuleva Suomen keikka toteutuu siis suunnitelmien mukaan.

The Voice -laulukilpailun tuottajat ovat yrittäneet saada Miley Cyrusia sarjan tuomaristoon. Laulajatar on kuitenkin kieltäytynyt kaikista tarjouksista saada hänet mukaan ohjelmaan. RadarOnline.com-sivuston mukaan syynä ovat Mileyn ja Christina Aguileran huonot välit.

Sivuston mukaan Miley Cyrus ei lukeudu The Voice -tuomaristossa istuvan Christinan ystäviin tai faneihin siitäkään huolimatta, että kummatkin ovat ponnistaneet tähdiksi Disneyn kanssa ja ovat työskennelleen lukuisten samojen ihmisten kanssa. Kuten usein julkkisten riitojen tapauksissa, skisman taustalla on Twitter-kommentti, jossa Christina vihjaili Mileyn kopioineen hänen tyyliään.

Miley Cyrus julkaisi viime vuonna Bangerz-albuminsa, ja samanaikaisesti tähti päätyi mediahuomion keskiöön tempauksillaan. Laulajatar erosi kihlatustaan Liam Hemsworthista ja on sittemmin jatkanut irvokkaan kielensä esittelyä ja bailaamista. Tähti tullaan näkemään kesän alussa Suomessa.