Star Wars -elokuvan odotettu yksityiskohta paljastui – Disney ei kommentoi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmanlaajuisesti rakastettu, ja tähän mennessä kuusi elokuvaa kattava Star Wars -saaga saa jatkoa uudella Star Wars: Episode VII -elokuvalla. Vuonna 2015 ensi-iltansa saava elokuva sijoittuu 35 vuotta Jedin paluun ja Darth Vaderin kuoleman jälkeen.

Seitsemännen Star Wars -elokuvan nimeä ei olla vielä virallisesti paljastettu. Supernörtti Harry Knowlesin luotsaaman Ain’t It Cool News -sivuston mukaan tulevan elokuvan työnimenä on nyt kuitenkin The Ancient Fear, muinainen pelko. Nimen epäillään liittyvän näyttelijälegenda Max Von Sydowin rooliin, sillä miehen uskotaan näyttelevän elokuvan pahista. Disney ja Lucasfilm-yhtiö eivät ole kommentoineet nimeen liittyvää huhua.

J.J.Abramsin tuottaman, ohjaaman ja käsikirjoittaman seuraavan Star Wars -elokuvan näyttelijäkasti paljastettiin taannoin. Elokuvassa tullaan näkemään John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson ja Max von Sydow. Vanhoissa rooleissa tavataan Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew ja Kenny Baker.