Yovanna Ventura on upea bikinimalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poppari Justin Bieber on ollut paljon esillä negatiivisissa merkeissä. Aiemmin tällä viikolla laulaja esitteli verkossa uuden kaunottaren, Yovanna Venturan, jonka uskotaan olevan hänen uusi tyttöystävänsä.

Nyt 18-vuotias Yovanna Ventura nähdään suhteen myötä arkistoista kaivetuissa ja viihdelehdissä ennennäkemättömissä valokuvissa, joissa hän poseeraa Jae Heatin kuvankauniina mallina. Miami Lifen ikuistamissa kuvissa Yovanna esittelee alusasuja.

Justin Bieber on viettänyt paljon aikaa mallikaunottaren kanssa. Selena tuskin ilahtui, kun Bieber jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa käsi tiukasti itseään huomattavasti pidemmän Yovannan lantiolla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat