Söpöyden huippu: Kani syö vadelmia hypnoottisella videolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkivideot ovat eräs verkon suosituimmista videomateriaalien aiheista, mutta valtaosa niistä esittelee koiria tai kissoja. Nyt vuorossa on kuitenkin myös lähes hypnoottinen video, jossa nähdään miten lemmikkikani syö vadelmia.

YouTube
YouTube

Kaikessa yksinkertaisuudessaan video antaa vain mitä sen nimi lupaa, mutta suu punaisena herkullisia marjoja mussuttava kani tarjoaa kuitenkin siitä huolimatta katsojille kovasti iloa, ja videon joutuu katsomaan pariinkin kertaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat