Hupsista! Toimittajatar oli ampua itseään naulapyssyllä lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suorissa televisiolähetyksissä nähdään usein monenlaisia kommelluksia, koska ohjelmia ei voida suoran lähetyksen luonteen vuoksi leikata tai sensuroida jälkikäteen. Usein myös ennalta kuvatuissa ohjelmissa nähdään noloja mokia, ja nyt eräs naistoimittaja on joutunut tukalaan tilanteeseen.

YouTube
YouTube

Australian Studio 10 -televisiosarjan kuvauksissa käsiteltiin mentalismia, kun mies yritti saada toimittajan äänensävystä selville mikä naulapyssyistä oli ladattu. Vaaralliseksi tilanne muuttui siinä vaiheessa, kun naistoimittaja Sarah Harris otti naulapyssyn käteensä ja ojensi sitä miehelle, sillä hän ei tiennyt miten päin naulapyssiä on turvallista pitää. Harris osoitti vaarallisella työkalulla tietenkin kohti itseään.