Ensihoitajat eivät olleet uskoa silmiään – pääministeri piti uhria kädestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähdet joutuvat melko harvoin tilanteisiin, joissa he voivat olla arkipäivän sankareita. Britannian pääministeri David Cameron päätyi kuitenkin eilen sellaiseen tilanteeseen ajellessaan virka-autolla Koillis-Lontoon Harrowissa yhdessä pormestari Boris Johnsonin kanssa.

Miehet huomasivat Sheepcote Road -nimisen tien vieressä kaatuneen parikymppisen naisen ja komensivat autonkuljettajaa pysäyttämään auton. Sen jälkeen pääministeri nousi autosta ja riensi naisen luokse.

Ambulanssin saapuessa paikalle eivät ensihoitajat olleet uskoa silmiään nähdessään pääministerin pitävän naista kädestä ja tyynnyttelevän häntä. Miehet poistuivat paikalta virka-autolla pian sen jälkeen, kun ambulanssi oli saapunut. Nainen kävi sairaalassa, mutta hän on kunnossa.