Näin pihalla erotuomarit voivat olla – eivät tosin yhtä pihalla kuin ruotsalaiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erotuomarit tekevät usein ratkaisevan tökeröitä virheitä joko tahallaan, osaamattomuuttaan tai vahingossa. Malliesimerkki nähtiin eilen Suomi-Venäjä -jääkiekko-ottelussa, jossa ruotsalainen tuomarikaksikko ei rankaissut mitenkään Pekka Jormakan törkeästi telonutta Venäjän Vadim Schipachyovia.

YouTube
YouTube

Nyt hauskalla verkkovideolla nähdään tuomareiden ja erotuomareiden noloimpia mokia vuosien varrelta, mutta eilisen ruotsalaisparivaljakon tasoista tunarointia ei sentään tällekään videolle ole saatu tallennettua. Schipachyov olisi pitänyt tuomita ulos ottelusta ja ehkä koko kisoista, mutta nyt hänelle ei tuomittu edes jäähyä. Suomelle sen sijaan jäähyaiton ovi kävi pienestäkin rikkeestä. Alla vielä muistin virkistämiseksi video tilanteesta.