Hollywood-tähti Jessica Biel ihasteli Helsinkiä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Helsingissä konsertoineen Justin Timberlaken supertähtivaimo Jessica Biel on mukana kiertueella, ja ehti vierailullaan tutustua myös pääkaupungin nähtävyyksiin. Kuvankaunis tähti esitteli näkemiään paikkoja faneilleen sosiaalisessa mediassa.

Ikävä kyllä sää pääkaupungissa ei eilen suosinut, joten supertähtipariskunta joutui tyytymään melko sumuiseen ja sateiseen keliin. Onneksi Justin Timberlake pääsi aikoinaan nauttimaan myös aurinkoisesta suomalaisesta kesäkelistä esiintyessään juhannusfestareilla Vaasassa.

Muusikko ja näyttelijä Justin Timberlake kosi näyttelijätär Jessica Bieliä Montanassa viime vuonna. Pariskunta oli ennen kihlautumistaan seurustellut jo viisi vuotta. Näyttelijäkomistuksen kerrotaan yllättäneen rakkaansa tätä varten suunnitellulla sormuksella. Jessica Biel on tullut suomalaisille tutuksi monista suosituista televisiosarjoista ja elokuvista.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat