Noloa! Näin lapset reagoivat Avril Lavignen uuteen videoon: ”Mitä hittoa?!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Avril Lavigne julkaisi äskettäin tuoreen Hello Kitty -kappaleensa musiikkivideon. Kappale ja sen musiikkivideo herättivät negatiivista huomiota, sillä monet pitivät videon yleistyksiä aasialaisesta kulttuurista ja japanilaisista jopa rasistisina.

YouTube
YouTube

Vanhan sanonnan mukaan totuus tulee lasten suusta. Tuoreella Youtube-videolla nähdään, miten lapset reagoivat Avril Lavignen Hello Kitty -kappaleeseen. Suurin osa pienistä musiikkikriitikoista ei suhtaudu kappaleeseen erityisen suopeasti.

– Olen onnellinen että se on ohi, toteaa yksi lapsista videon loputtua.

Kanadasta alunperin kotoisin oleva Avril Lavigne nousi vuonna 2002 valokeilaan esikoisalbuminsa myötä. Let Go -albumilta yleisö löysi muun muassa Complicated, I’m With You ja Sk8er Boi -kappaleet, jotka nousivat listojen kärkeen. Avril Lavigne meni viime kesänä naimisiin Nickelback-solisti Chad Kroegerin kanssa Ranskassa.